Rólam

RÓLAM

Üdvözöllek a Galoska oldalon, az én álomból lett valóság világomban. Belőlem láthatsz meg egy darabot táskákon, rajzokon, festményeken, kerámiákon és más textil illetve kombinált alkotásokon keresztül.

A nevem Gabriella De Cordt, diplomámat Hollandiában, az Utrechti Képzőművészeti Főiskola autonóm művészeti szakán szereztem.

A Galoska márka sokat változott a kezdetektől, amikor inkább a bohókásság, élénk színek és minták voltak a jellemzőek a termékekre. Mostanra komolyabbak és letisztultabbak lettek a munkáim, színeikben is természetközelibbek. Változnak az alkotásaink, hiszen mi is folyamatosan változunk, de ez teszi érdekessé ezt a folyamatot. Tervben vannak új anyagok, szeretnék egyre több bőrt belevinni a táskákba. A kerámia pedig egy teljesen új, de rengeteg lehetőséget és izgalmat rejtő barátság.

Minden kézműves termék szenvedéllyel és elkötelezettséggel készült. Szeretet és figyelem ötvöződik minden egyes darabban.

Örömmel várom, hogy segíthessek neked abban, hogy megtaláld azt a terméket, amelyik a legjobban illeszkedik a te személyiségedhez. Számos termék közül választhatsz a webshopból. Abban az esetben pedig, ha egy másik anyagot, színt vagy kombinációt keresel, akkor együtt megálmodhatjuk a te saját Galoska termékedet!

Fedezd fel te is a Galoska világát! Bízom benne, hogy kellemes ajándék lesz ez magadnak vagy szerettednek.

+36 70 9428 694

info@galoska.com